تاریخچه تاتو

تاریخچه تاتو در تبلیغات

سال‌ هاست که تاتو در تبلیغات مختلف برای فروش انواع مختلف محصولات مورد استفاده قرار می‌ گرفته ‌است. تاتو در تبلیغات فروش سیگار های مارلبورو و ابریشم دیده می‌شوند، و توسط شرکت‌ های سونی و شرکت کوکا کولا در هر دو تبلیغات چاپی و تلویزیونی آنها مورد استفاده قرار گرفته اند. قدیمی‌ترین نمونه در مجموعه یک تبلیغ برای” فنول” بوده است، این محصول برای متوقف ‌کردن خونریزی و التیام تمام زخم‌ها تضمین شده ‌است. این آگهی، ملوانان تاتو شده را به تصویر می‌کشد که روی عرشه کشتی صبحانه می‌خوردند. اگر چه این نبرد در فاصله است و ملوانان در حال زخمی شدن هستند، آن‌ها در حالی که قهوه خود را می‌نوشند، لبخند می‌زنند؛ زیرا آن‌ها فنول را دارند! این تاریخ به نبرد خلیج مانیل در سال ۱۸۹۸ برمی گردد. فرانک هاوارد به یاد آورد که او زمانی برای کسی تاتویی زد که تصویر پانوراما از یک مغازه ی سیگار فروشی بود. این مرد خود را در بازار های عمومی نشان می‌داد که به فروش سیگار بپردازد.

تبلیغات در تاتو

احتمالا” اولین شرکت بزرگ آمریکایی که از تاتو در تبلیغات استفاده کرد شرکت کوکاکولا بوده است. در این تبلیغ یک گروهبان ارتش، تاتو ی روی سینه اش که یک عقاب بود را به رئیسش نشان می داد، در حالی که هر دو کوکا کولا در دست داشتند و از آن لذت می بردند. یک آگهی دیگر یک صحنه کشتی‌سازی را نشان می داد که در آن یک کارگر تاتو شده کوکا خود را با کارگر دیگر شریک می شود.

تبلیغات تاتو

شاید یکی از بزرگ‌ترین شرکت هایی که از تاتو در جهت فروش محصولاتش به خوبی استفاده کرده است، شرکت مارلبرو بوده است. در سال ۱۹۵۶، سازندگان مارلبورو، که فروش آن‌ها کم شده بود، تصویر فرد سیگاری معمول تبلیغاتش را تغییر داد. شرکت “لیو برنت”  برای انجام این کار به آنجا آورده شد. تا این وقت سیگار برگ دود سیگارش را دود می‌کرد. ایده برنت این بود که یک مرد تاتو شده ی تنومند، برای سیگار آنها تبلیغ کند. شما می‌توانید قاضی باشید که آیا این تبلیغ یک موفقیت بوده ‌است یا خیر! تبلیغات چاپی، مردی را نشان می ‌داد که بیشتر آن‌ها با تاتوی نظامی پشت دستشان ایستاده بودند و با یک سیگار ژست می‌گرفتند. این آگهی باعث شد که صد ها مرد مثل همان مرد تاتو شده ی مارلبرو ژست بگیرند  و در فروش آنها تاثیر بسیار زیادی داشت!

در دهه ۱۹۷۰ شرکت سونی تبلیغاتی را برای رادیو های ترانزیستوری کوچک خود اجرا کرد. در این تبلیغ طرح یک رادیو روی شانه های مردان ژاپنی آویخته شده بود. بر خلاف تبلیغات مارلبورو در دهه ۱۹۵۰، تبلیغات سونی تاتو های  واقعی را نشان می‌دادند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *